Duyuru

13.08.2014 tarihli toplantımız sıcaklar ve üyelerimizin tatil ve seyahatleri nedeniyle iptal edilmiştir..

15.10.10

Kaleiçi Rotary Kulübü, Antalya Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü destek ve denetiminde 11 yıldır (önümüzdeki  yıl 12.)  uluslararası düzeyde üniversite tanıtım organizasyonları düzenlemektedir.

Amacımız, üniversiteye girme hazırlığı içinde bulunan lise öğrencilerinin, sınav sonrasında tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarına yardımcı olmak , başta Akdeniz bölgesi  olmak  üzere  tüm  yurttaki gençlerimizin  üniversite tercihlerinde ve geleceklerinde yaşamlarını biçimlendirecek  ön hazırlığı en doğru ve etkin şekilde vermektir.  Bu süreçte hedef kitlesi gençlik olan sponsorlarımız etkinlik boyunca yapacakları marka ve ürün tanıtımın yanı sıra , uzun vadede ülkemiz gençliğinede katkıda bulunarak doğru eğitimi almış genç iş gücünden de faydalanacaklardır .

Bu  anlamda  konusunda  öncüdür  ve  halen de  bu konuda  Türkiye’nin  en  büyük  Fuarıdır.   “Yüksek  Öğretim Tanıtım  Günleri “  adı  Kaleiçi Rotary Kulübü  adına  tescillidir.    Kaleiçi Rotary Kulübünün  konunun  öneminden  dolayı   sosyal  sorumluluk  anlayışına  uygun  olarak   bu  projeyi  yurt  sathına  yayma  çalışmaları da  olmuştur. Bu  amaçla   2420.ve  2430. Bölge  Rotaryleri  düzeyinde   tüm  Türkiye’de  bu  projeyi  yaygınlaştırmak  üzere diğer  Kulüplere de  duyurulmuş  olup  halen  altı  ilimizde  daha  benzeri  faaliyet  gerçekleştirilmektedir

Üç gün süren organizasyonda, üniversitelerin düzenlemiş olduğu çeşitli tanıtım, konferans ve etkinliklerin yanı sıra, kulübümüz tarafından organize edilen konuşmacılar ve gösteriler bu günlere renk katmaktadır.