Yükleniyor...

27 Kasım 2019  Çarşamba  günü yaptığımız toplantıda, onur konuğu konuşmacımız Sayın Süleyman Dingil,

Bitkiler ve Mitoloji“  konusunda konuşma yaptı.

23 Kasım 2019  tarihinde düzenlenen Rotary Vakfı Bağışlar Yönetim Semineri’ne üyemiz Rtn.Emrah Akpınarlı katıldı. Rtn. Emrah Akpınarlı seminer hakkında bilgiler verdi.

1984 yılından beri rehberlik yaptığını söyleyen  Sayın Süleyman Dingil,  defne, ardıç, sedir, kızılçam, fındık, gül, haşhaş bitkisi, Antep fıstığı gibi bitkiler hakkında bilgiler verdi.

Defne, mersin ağacı, üzüm , sarımsak, zeytin ağacı, çınar ağacı mitolojilerini anlattı.

Pan flüdünün yanyana bağlanmış, farklı uzunluklarda alt uçları kapalı kamış borulardan oluşan bir nefesli çalgı olduğunu anlattı.

Bizlere verdiği değerli bilgiler için  Sayın Süleyman Dingil’e  çok teşekkür ederiz.

Toplantı Yeri : Akra Barut Otel

Toplantı Günü : Çarşamba